7.01.2010 г., 22:07 ч.

Другото CV 

  Поезия » Философска
723 0 24

Във истинските битки все сама,

победите ми  двойно по-самотни,

приятели животът ги отвя

и взе им времето свободно.

 

Обикновена, трудова жена,

изпълнила природните закони,

объркала греха със любовта,

жигосана с моралните канони.

 

Не ми е нужен огън да горя,

сърцето си на клада нося още,

с мечтите ми е рано да се разделя -

родена съм под слънце недоносено.

 

Щастлива съм, когато има с някой

да споделя и радост и тъга,

да знам, че някъде съм чакана

и на разсъмване не съм сама.

 

Далечен ромон на реки сънувам,

с предчувствие, че няма връщане назад,

отдавна чужди брегове не ме вълнуват,

оставам влюбена във моя свят.

 

 

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??