19.11.2015 г., 17:58 ч.

Du bist ein Arschloch, любов моя... 

  Поезия » Любовна
517 0 1

Тази вечер ще седна да пиша,
все още не зная какво…
Ден пореден, 
в който всуе съм дишала
и вървяла по т'ва синьо кълбо.

 

Ден пореден с усмивки фалшиви,
смях голям върху малки шеги.
Малки опити да бъда щастлива
без в него да бъдеш и ти.

 

Така успях да запълня деня си
с лекции, разходки, кафе.
Но как да залича от ума си
името твое, момче.. 

© Съндей Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Symbol, такъв тип човек ме е вдъхновил! :D Оригиналното заглавие е "Ти си задник, любов моя", но реших, че е доста агресивна първа стъпка в сайт за лирика.
Предложения
: ??:??