15.06.2008 г., 14:52 ч.

Дух от бутилка 

  Поезия » Любовна
939 0 13
Ела, дългоочакван  "Дух от бутилка"...
Не си ли свивал дълго, дълго рамене...
Животът ти е сигурно мътилка,
понесла и съдби, и чужди грехове...
Нали и ти мечтал си дълго, дълго
за необятния простор, за красоти?
Нали и твоето сърце е зажадняло,
за Нея - Любовта  и за искри?
Ела, мечтан немирник, Дух си, зная
и ще открия твоята интимна тайна...
С взривена необятност най-накрая
и с любов вселенска... аз ще ти пристана.

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??