22.12.2006 г., 8:33 ч.

дума,дъжд,спомен,прочее 

  Поезия
749 0 4
Заедно се скрихме от тежките капки есенен дъжд, ангелът в сърцето разпери крила и покри ни с плащът на нощта. Неизречена дума тихо се таеше в погледа, разлистваше страниците от албума на спомена. Ритъмът, с който дъждът барабани по сивия асфалт ми напомня как бях те нарекъл в съня си. Тихичко си тананикаме старата песен, нали? Тихичко, вече омръзналата, все съща песен. Текстът няма значение, думата няма точно определение, защо тогава предизвика твоето искренно удивление?

© Тарададам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • значи,колкото п-малко ме четеш толкова по-добър ставам
  • Много,много красиво!Отдавна не бях чела това,което си писал...виждам че ставаш все по-добър!
  • Страхотно е! Невероятен си, аз 6+
  • Хареса ми!!!
Предложения
: ??:??