22.07.2010 г., 13:59 ч.  

Думи 

  Поезия » Любовна
1302 0 32

Когато търсиш думите за мен,

преди да ми ги кажеш,

аз ги чувам.

Те идват

като шепот вдъхновен.

От път ме връщат.

И от сън ме будят.

 

С тез думи

над Земята мост градим.

И вярваме,

Че всеки риск си струва.

Ако се срещнем,

ще родим звезди.

А ти за тях

небе ще нарисуваш...

 

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??