14.01.2010 г., 13:40 ч.

Думи 

  Поезия » Гражданска
521 0 1

Усещане, чувства и мисли

се превръщат във думи.

И опитвайки нещо да кажем,

ние просто във тях се изгубваме.

 

И затуй, че не сме разбрани,

нас понякога ни боли...

И преди да сме казали нещо,

нека просто да помълчим.

 

© Диана Трифонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??