8.12.2013 г., 10:37 ч.

Думи мъдри 

  Поезия » За деца
620 0 3

Жаба жабурана

хич не е засмяна

стана жабурана

пълна забравана.

 

Смеят ù се всички

попови лъжички.

Жаба не се сърди

казва думи мъдри:

 

Щом вий порастете

и ще разберете -

старите стареят,

младите лудеят.

 

Скачайте лъжички

докат' сте мънички.

Мине ли се време,

станете кат' мене,

 

други ще лудеят

и ще ви се смеят.

© Иванка Морарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??