9.11.2011 г., 19:22 ч.

Думи от сърцето 

  Поезия » Любовна
912 0 2

Един поглед, една дума,

един вопъл нежен и чист,

една съдба, един живот,

едно сърце, една любов

във теб и мен гори.


Една нежна душа в тебе се таи,

животът и преживяните мечти

във тебе са сега.

Съдбата наша двама ни събра,

щастието ни дари

да сме все така добри.


Любов таена изпълва ни душата,

гореща в вените ни тя разля се,

стопли нашите сърца,

усмихна се и пожела ни

вечна да е тя!

 

© Петина Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??