22.06.2011 г., 6:07 ч.

Думи за лека нощ 

  Поезия » Любовна
3017 0 20

Думи за лека нощ

 

 

.

Прегръщаш ме. На думи, със сърцето!

Не те видях и няма да те видя.

Че мястото до теб било заето,

а да си с мен - все скришом - е обида!

 

 Но идвай. Като звук и свeтлина!

От стаята далеч прогонваш здрача.

Небивал мой. Ни спомен, ни мечта.

Така ще е. Но няма да заплача.

© Цонка Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??