4.02.2008 г., 16:41 ч.

Душ(х)ът на една съпруга 

  Поезия » Еротична
717 0 4

Поглеждайки в банята, усещам

сгъстяващата се магия

на нашата поредна среща,

разливаща се в капчици стихия.

Прекрачвам прага, а краката ми

в следите твои влизат...

От мокри отпечатъци

аз клетъчна се нижа.

Достигам до нивата ти

на страстни елеватори,

където моят образ ще  възбужда

фибрите ти - обожатели.

Водата сластно слиза

на тласъчни движения.

Реалността оглупяла  излиза

да диша снобски мнения.

А с тебе се измиваме,

полепнали от другия...

Сапунена обливам се

и ставам пак Съпруга...

© Ниела Вон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??