18.11.2018 г., 20:06 ч.

Душа 

  Поезия » Философска
390 0 1

                                                           Душа

 

Душата си раздавам на хората,сега

а уж от тялото тя  е неделима,една

Душата вписвам я в стиховете в книга

да ги докоснa,да докосна техните сърца!

 

Душата си раздавам на моите деца,

две момчета мои с добри сърца.

Те усещат го със своите сетива,

усмихват се, достатъчно ми е това!

 

Душата си раздавам за любимата жена,

сърцето ми за нея тупти влюбено сега!

Подарявам и рози ,цветя на Любовта,

а тя отвръща ми с целувка вълшебна!

 

Душата си раздавам за родителите мои,

баща и майка,корените ми на таз земя.

Отгледали и възпитали синовете свои,

в труд  и честност със своята доброта!

 

Раздавам си душата но не съжалявам,

добрите хора с добри сърца уважавам!

Нека бъдем и за напред ние по-добри,

Така никога не ще останем без приятели,сами!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??