Душата е като струна на китара.
Нежно с пръсти я докосни,
за да не я скъсаш ти.
Душата е като цвете
поникнало след дъжда.
Нежно с пръсти го докосни,
за да не го прекършиш ти.
Душата е като пламък,
изгарящ нашите тела.
Поддържай го с любовта си,
за да не угасне в нощта.
© Дени Всички права запазени