Feb 18, 2012, 12:04 PM

Душа 

  Poetry » Other
456 0 1

Душата е като струна на китара.
Нежно с пръсти я докосни,
за да не я скъсаш ти.

Душата е като цвете
поникнало след дъжда.
Нежно с пръсти го докосни,
за да не го прекършиш ти.

Душата е като пламък,
изгарящ нашите тела.
Поддържай го с любовта си,
за да не угасне в нощта.

© Дени All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??