13.11.2011 г., 13:11 ч.

Душата 

  Поезия
506 0 0

Като снимка искам моята душа да си остане

в уловен щастлив момент,

искам времето да не променя

поривите, огъня,  духа.

 

Искам винаги да е във устрем,

като птица да лети,

и във времето да се запази

вечно млада и с мечти.

  

И животът ни променя,

някои - и за добро,

но душата си не давам,

само тя ще ме спаси!

 

 

 

© Бела Белица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??