4.09.2019 г., 11:07 ч.  

Дори след ураган от девет бала 

  Поезия » Любовна
607 6 6

Душата ми до срещата със теб -

спокоен пристан, царство на покоя,

оазис, в който тихичко расте

доволството ми  от живота, моя!...

 

И ти се втурна като ураган

нечакано когато ни връхлита...

Завари ме в пустинята - керван,

безпомощен, от пясъка засипан...

 

Но нищичко не бе като преди,

след като всичко най-накрая свърши!...

В мига, във който ти се появи,

измамната илюзия се скърши!...

 

Разбрах - възможно е да си щастлив,

дори след ураган от девет бала!...

И да се чувстваш повече от жив,

когато обич в тебе е вилняла!...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Роберт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??