27.07.2008 г., 20:50 ч.

Душата ми е дансинг 

  Поезия » Друга
636 0 17

Ескалира нещо между гърдите ми
и надига се, сякаш ще проходи.
Там... зараждат се мечтите ми
и болка често, често... броди.

 

Неспокойни ритми, цигански даже
танцуват в душата ми - дансинг.
После...каквото и да се окаже
пак от делника си ще направя празник!

 

Не отказвам един тъжен блус,
тогава, когато дансингът е пуст.
Защото...тишината ми е музика,
а самотата дежурна рубрика.

 

Когато угаснат светлините
и прах от тъга посипе очите,
малко темпото ще забавя,
но да вървя не ще забравя...

 

 

А щом посоката сочи надолу
и издишам чувствата стари,
жадно ще поема въздух отново
за сънища розови и страшни кошмари!

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??