29.01.2017 г., 22:21 ч.

Душата ми като хотел 

  Поезия » Свободен стих
493 0 4

Чувствам се като хотел,

всяка вечер

разни хора идват

в живота ми.

Застояват се 

вечер, 

най-много две...

Оставят разхвърляно, 

мръсно 

и си тръгват.

Но вместо те да плащат,

плащам аз 

с късчета 

от душата си.

 

© Donika Jelkova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??