28.05.2006 г., 23:03 ч.

Душата на Лечителката 

  Поезия
677 0 5

Искам да те нарисувам
с думи,багри и бои
да успея да извая
нечовешките черти.

Да създавам със зелено
живо стръкове трева
и спокойствието ранено
само с лъч да изцеря.

Кой ще нарече създател
непокорната душа,
спуснала се в мрака гладен,
но по същност светлина.

Ала искам и в зелено
болката ще притъпя
в крайна сметка примирено
лечителка ще се зова.

© Роксана Медичи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??