May 28, 2006, 11:03 PM

Душата на Лечителката 

  Poetry
685 0 5

Искам да те нарисувам
с думи,багри и бои
да успея да извая
нечовешките черти.

Да създавам със зелено
живо стръкове трева
и спокойствието ранено
само с лъч да изцеря.

Кой ще нарече създател
непокорната душа,
спуснала се в мрака гладен,
но по същност светлина.

Ала искам и в зелено
болката ще притъпя
в крайна сметка примирено
лечителка ще се зова.

© Роксана Медичи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??