5.07.2008 г., 8:38 ч.

Душата ти искам! 

  Поезия » Любовна
945 0 14

Аз съм ти, аз съм вятърът южен,

дето ти милва косите.

Аз съм ти Силата. Така съм ти нужен.

аз съм роса сред тревите.

Аз съм ти, аз съм малкото щастие.

Аз съм ти утрото свежо.

Ти си ми, ти си Светото причастие.

Ти си в живота ми Нежност.

Ти си ми, ти си нощите топли.

Ти със любов ме приспиваш.

Ти си ми, ти си цвете и вопли.

Ти си ми морският прилив.

Ти си Жената! Ти светиш за мене!

Ти си ми малката ярка звезда!

В тиха нощ съм пред теб на колене,

щом озариш Обичта!

© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??