17.05.2007 г., 20:52 ч.

ДУШЕВНА ИЗПОВЕД 

  Поезия
439 0 0
ДУШЕВНА ИЗПОВЕД

БРАТЛЕ, БРАТЛЕ, ТЪЙ НЕЖНО, МИЛО,
СЛЕД ДВАДЕСЕТ ЛЕТА СЪМ ТЕ ОТКРИЛО...
И КАК УСМИХНА МИ СЕ ТЪЙ СЪДБАТА,
ДА ТЕ ОТКРИЯ ТИХО СРЕД ЦВЕТЯТА...

ПРОСТИ СЪЛЗАТА МИ ГОРЕЩА,
НА ТАЗИ ТЪЙ ДОБРА, НО ТЕЖКА СРЕЩА !
АЛЕНО, КРАСИВО ЦВЕТЕ    ОТ СЪРЦЕ
ПОДАДЕ МИ СЪС ТРЪПНЕЩИ РЪЦЕ...

АЗ  НЕЙДЕ  ТУК  СЪМ  НЕЖНО  РАСЛА
И С БАЩА СИ ПРОСТО СЪМ СЕ СРАСЛА !
ПРОСТИ НА СЕСТРА СИ, МАКАР ГОЛЯМА -
ГРЕШКА СЪМ, МОЖЕ БИ НА ДРУГИ  ДВАМА...

ЩАСТЛИВА   СЪМ !  ЗНАЙ   ТИ  САМО
МЪЛЧАНИЕ ПРЕГЛЪТНАХ АЗ ГОЛЯМО!!!
В СЕМЕЙСТВО НОВО ОБИЧНО, СЛАДКО
ДА СИ С ЪС СЕСТРА, МАМА, ТАТКО!

ДАНО ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ МЕН,
ЩАСТЛИВ ДА СИ ТИ В ИДНИЯ ДЕН!
СЕМЕЙСТВО ЧУДНО СВОЕ АЗ СПОЛУЧИХ,
СЪПРУГ, ДЕЦА - ПРЕКРАСНИ СЛУЧИХ!

ЩАСТЛИВ БЪДИ! И ПОМНИ СЕГА!
ИЗПАДНЕШ ЛИ ПОНЯКОГА В БЕДА,
ПРОТЕГНИ КЪМ СЪРЦЕТО МИ ГОРЕЩО,
ЩЕ ТИ ПОМОГНА ВСЕ СЪС НЕЩО!

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??