23.04.2007 г., 12:26 ч.

Душевна смърт 

  Поезия
1252 0 4
Ти уби моите мечти.
Знаеш ли колко боли
без твоите очи?!
Сълзите ми ще
оставят следа
на моите гърди.
Дълбока, кървава
рана раздира моето
женско сърце.
И да плача нямам сили вече.
И последната си сълза
пролях за теб.
Дадох ти душата си
и пресито нахрани се с нея.
Без да осъзнавам,
продадох си душата.
И последната троха ти дадох -
за друг просто не остана.
Сърцето ми умря за този свят блажен.
Не знаеш и не щеш да знаеш
колко боли от твоето
жестоко предателство.
Сърце не ми остана вече
да страдам, да изпитвам
болка човешка.
И студа и омразата
не чувствам отдавна вече.
За теб съм минало и
споменът за мен е твърде далечен.
Душевна смърт ме чака.

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??