16.11.2018 г., 1:16 ч.

Душите ни 

  Поезия
183 0 0

Колко са чисти душите ни

и колко раними понякога –

чисти са, нали са частица от Бог

внедрена в телата ни…

Колко са мръсни телата ни,

колко са мръсни понякога –

мръсни като калта,

от която са направени…

Пръст при пръста,

пепел при пепелта –

това ще остане от телата ни,

а частицата от Бог – нашата душа

при Бог отново ще се завърне…

 

15-11-2018 год.                    

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??