11.09.2013 г., 7:39 ч.

Душо моя бяла 

  Поезия » Друга
406 0 5

Щом си ти поета,

значи си мечтател.

Утре снимка снета

в кръста ще окачат.

 

Ти върви отпреде,

душо слънцеока!

Аз ще бъда следван

и след туй – под покрив.

 

Дървен – във начало,

земен – в две посоки.

Душо моя бяла,

литвай нависоко!   

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??