Sep 11, 2013, 7:39 AM

Душо моя бяла 

  Poetry » Other
398 0 5

Щом си ти поета,

значи си мечтател.

Утре снимка снета

в кръста ще окачат.

 

Ти върви отпреде,

душо слънцеока!

Аз ще бъда следван

и след туй – под покрив.

 

Дървен – във начало,

земен – в две посоки.

Душо моя бяла,

литвай нависоко!   

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??