11.02.2009 г., 9:02 ч.

Два йероглифа 

  Поезия
832 0 41
 

                 Два йероглифа


Два йероглифа. За близо. И за далече.
А свързани - значат сега...
Два силуета. Разкъсана вечер.
Пак ли съм с теб, Самота...?

Два пистолета. Стрелят през вечер.
Може би аз съм целта...?
Два рикошета. Мислите пречат.
Жива си, днес...! Утре съм аз, Самота...!

Два йероглифа. А след тях Вечност...
Ти си със друг, Самота...?!

© Таня Георгиева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??