Feb 11, 2009, 9:02 AM

Два йероглифа 

  Poetry
831 0 41
 

                 Два йероглифа


Два йероглифа. За близо. И за далече.
А свързани - значат сега...
Два силуета. Разкъсана вечер.
Пак ли съм с теб, Самота...?

Два пистолета. Стрелят през вечер.
Може би аз съм целта...?
Два рикошета. Мислите пречат.
Жива си, днес...! Утре съм аз, Самота...!

Два йероглифа. А след тях Вечност...
Ти си със друг, Самота...?!

© Таня Георгиева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??