26.12.2016 г., 14:26 ч.  

Двадесет и четири часа... 

  Поезия » Любовна, Еротична
1221 1 8

 

Днес, докато бяхме в нашата стая

се замислих, но не те събудих.

Бях щастлива. И сега също съм.

Душата ми тогава влезе в дома си.

За да остане, завинаги обичана.

 

Замислих се, без да мисля...

И те гледах просто как спиш.

Уморена, но изпълнена

със живот, без да те докосна,

след като си ме любил

цяла нощ и в сънищата си сега.

след като си ме изпълнил с щастие

и обиколих всяко твое кътче.

 

И полетях отново. И се загубих.

За да се намеря. И почувствах.

И се попитах " Какво ми се е случило

че виждам всичко толкова различно

и със всяка секунда все по - красиво."

И се обърнах отново. И  те видях.

И разбрах. Бях отвъд нещата.

Проблемите и всичко останало,

вече нямаше значение. Нямаше.

Раните зарастваха. Болките се усмихваха.

И след всичко, което се случи, тук сме...

и се обичаме повече от преди.

 

И разбрах, че си тук с мен.

Каквото и да се случва.

Подкрепящ ме с думи и дела.

При всяка крачка. Всеки миг.

За да ме обичаш, каквато съм.

За да ме закриляш, дори от мен самата.

И че си идеален за мен.

Разбрах, че в теб всичко е любов.

Двадесет и четири часа.

Без стрелки и часовници.

Отвъд времето и пространствата.

Един другиго прегръщаме

съществуването си.

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Приканвам всеки в тези празнични дни да се замисли за хората които има до себе си и за споделените моменти, да оцени това, което има и е имал честта да има...и макар че не би трябвало само в празничните дни да се чувстваме благодарни, сега особено трябва да се замислим и да се оставим да чувстваме...Честита Коледа на всички! Желая ви всичко най - хубаво и ви благодаря за присъствието... :)

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Скъпи мои приятели, нямате представа колко съм ви благодарна и колко цена всеки един от вас, защото не само сте прекрасни творци и читатели, но и прекрасни приятели, прекрасни хора, прекрасни души! Прегръдки за всички!
  • Хубав призив, какво сме без близките и обичани хора! Поздрави!
  • Красиво и изпълнено с любов, Лили! Щастлива и творческа нова година! Поздрави!
  • Хубаво и истинско докостна ме!!!Прегръдки мила до нови и веси новогодишни празници!!!
  • Хареса ми много и ме накара да се замисля, за моите близки хора, които са до мен, благодаря ти за прекрасния стих!
  • Голямо послание, голяма душа и голяма творба, щедра на любов и добрина! Големите неща се крият в малките. В нещата, които имаме, а не които нямаме...Честита Коледа на всички!
  • Прекрасно послание, Лили! Поздрави!
  • Красив стих и послание,над което всички трябва да се замислим! Честита Коледа!
Предложения
: ??:??