12.12.2007 г., 7:45 ч.

Двама с теб  

  Поезия » Любовна
829 0 5
 

                  Ние двама от планети сме различни,

                  ти си мечта и хубав сън,

                  аз неродена  съм, но съм обречена,

                  със теб дори във вечността да съм...

                  И се губим и намираме,

                  и оставяме следа,

                  която всеки ден откриваме,

                  дори  в безлунието на нощта.

                  Ти  Звезден принц си,

                  от звезда необозрима,

                  докоснал моята мечта,

                  но аз не съм принцеса -

                  нямам име,

                  аз си отивам  със деня...

                  Когато слънцето огрее,

                  с усмивка твоите очи,

                  когато с нежност те погали,                 

                  и разпръсне своите лъчи,

                  аз тръгвам без да се сбогувам,

                  със болка в моята  душа,

                  а после тихо се завръщам,

                  със първите звезди в нощта...

 

                   Но ти не ме усещаш, знам...

                   Аз съм в съня ти... само там...

© Вероника Валери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??