Ти и аз вървим в бяло до морето,
слънцето ни се усмихва от небето.
Праща ни и ни стопля със своите лъчи,
заедно сме сега а дълго бяхме сами!
Вървим боси по пясъка, държим се за ръка,
главата си склонила на рамото ми сега.
Усмивка има на моята и твоята уста,
заедно сме до морето срещнали Любовта!
Морето гали с вълните си нашите крака,
поздрав от него, усещаме сега цялостта.
Аз, ти, слънцето и морето заедно сме сега,
напред и щастието да ни се усмихва така!
Над нас морски птици кръжат, прелитат,
докосват морето и после с красък отлитат.
Вървим заедно, по пясъка стъпките ни остават,
Дирите ни морето пази, вълните не ги заличават
нашите творби за хората много означават.
Децата ни са горди, пътят ни продължават!
© Валентин Миленов Всички права запазени