Apr 13, 2019, 11:38 PM

Двама в бяло 

  Poetry
324 0 1

          Двама в бяло

 

Ти и аз вървим в бяло до морето,

слънцето ни се усмихва от небето.

Праща ни и ни стопля със своите лъчи,

заедно сме сега а дълго бяхме сами!

 

Вървим боси по пясъка, държим се за ръка,

главата си склонила на рамото ми сега.

Усмивка има на моята и твоята уста,

заедно сме до морето срещнали Любовта!

 

Морето гали с вълните си нашите крака,

поздрав от него, усещаме сега цялостта.

Аз, ти, слънцето и морето заедно сме сега,

напред и щастието да ни се усмихва така!

 

Над нас морски птици кръжат, прелитат,

докосват морето и после с красък отлитат.

 

Вървим заедно, по пясъка стъпките ни остават,

Дирите ни морето пази, вълните не ги заличават

нашите творби за хората много означават.

Децата ни са горди, пътят ни продължават!

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??