10.11.2008 г., 11:31 ч.

две 

  Поезия » Друга
556 0 8

ще пийнем заедно

две

екзистенциално невъзможни

всякакви сложни думи

ще добавим в чашите

сюрпризи

сюрреализми

на паузи

есенции от свиждане

в късните часове на нощта

вкус

книга отворена по средата

пътечка за ходене

по кожата вписаните думи

или възглавница за сън

запалени под очите сенки

дъжд в ушите

разстояние

ще пийнем заедно

две

несъответстващи точки

от спектъра

всякакви сложни

избродирани х

по листове

непредвидими

неустоими

на паузи

без връзка

в късните часове на нощта

сърце за вливане

кей на който да си

луна от очакване

пясък в пръстите

ще пийнем заедно две

аз и ти

© Зорница Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??