22.07.2015 г., 13:10 ч.  

Две години 

  Поезия » Друга
541 0 5

Две години, а сякаш са вечност,

две години - потайни гори,

издебват душата ми вечер,

преливат реки от сълзи.

 

И ден не минава без мисъл за тебе,

за твойта усмивка и силна ръка,

сърцето свойто си знае и тихичко

шепне... все твойто име в нощта.

 

Синеока звездице, бдиш ми отгоре,

но слаба без тебе съм аз

и всяка клетка в мене копнее

да чуе любимия глас.

 

Как се заспива без тебе не знаеш,

как се живурка с празни гърди,

косите така побеляват,

отлетели без време Мечти.

 

Ела, приседни, вземи ме в съня ми,

така жадна за тебе съм аз,

в мене обвий се и нека поема

с тебе в другия Свят.

© Гъсеница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??