5.02.2009 г., 9:51 ч.

Две капки само 

  Поезия » Любовна
982 0 26

 

Две капки дъжд

се срещнаха снощи.

Щастливо се сляха.

Корито си издълбаха.

Потекоха пълноводно -

в море се превърнаха

щастливо прегърнати.

 

Две капки само.

А колко са силни.

И колко са раждащи...

 

 

 

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??