29.11.2009 г., 21:44 ч.

Две крачки напред 

  Поезия » Хумористична
742 0 9

Заведох си

стъпките

при ковач.

Закърпих си

на душата... 

кръпките

при шивач.

Занесох си

на думите... 

смисъла

при тъкач.

Взимам си

на очите... 

клепките

и тръгвам.

Сега... 

виждам

на пътя

чупките.

Предвиждам

на съдбата... 

дупките

и смело

тичам... 

две крачки

напред.

© Ирена Чинтова Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??