22.01.2023 г., 16:04 ч.

Две крила 

  Поезия » Философска, Гражданска
183 0 3
  Две крила

 

Аз имам две силни крила,

това са моята майка и баща.

Те помагат ми в живота да летя,

лети и мечтае и моята душа!

 

И моля се на Господ да ги пази,

от болести и злини да ги опази.

Те създали са ме на този свят

и с тях се чуствам душевно богат.

 

Докато ги имам аз ще летя,

не искам да оставам без крила.

Не желая сам да вървя пеша,

те са моята радост и утеха една!

 

Крило ще бъда и за моите деца,

а другото крило е тяхната майка.

Те ще продължат полета ми на света,

а Бог ще ги пази и подкрепя в полета!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??