Аз имам две силни крила,
това са моята майка и баща.
Те помагат ми в живота да летя,
лети и мечтае и моята душа!
И моля се на Господ да ги пази,
от болести и злини да ги опази.
Те създали са ме на този свят
и с тях се чуствам душевно богат.
Докато ги имам аз ще летя,
не искам да оставам без крила.
Не желая сам да вървя пеша,
те са моята радост и утеха една!
Крило ще бъда и за моите деца,
а другото крило е тяхната майка.
Те ще продължат полета ми на света,
а Бог ще ги пази и подкрепя в полета!
© Валентин Миленов All rights reserved.