***
Tу аз се забързвам
ту дъждът
после
изравняваме крачка.
Есен е.
***
Все повече
споменът за теб
не е на фокус:
Размиват се контурите
чезне светлината,
синьото...
Все повече е черно-бял.
© Радка Миндова Всички права запазени