11.06.2008 г., 9:48 ч.

Две очи красиви 

  Поезия » Любовна
1085 0 9

Поплачи си, мила, ще олекне.

Затвори очи и помисли

какво загуби и спечели,

защо сърцето все кърви.

 

Плачат твоите очи -

 две очи красиви,

рониш топлите сълзи -

бисерни сълзи, горчиви.

 

Мрачна, твоята душа

негодува и се мята,

сякаш свърши песента,

песен недопята.

 

Пъпка роза в бял воал

е забулена самотна,

някъде далече там,

чакаща мечтата.

 

© Маргарита Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??