Две ръце
Две мъжки ръце ще докосна без страх
твоите думи нежни в сърцето прибрах.
И обич и ласки светят ми в мрака
сърцето ми с любов твоето чака.
Ще доближа устните жадни и ще отпия
обичам те силно и моите чувства не крия.
С целувки ще ти нарисувам моята любов
щом за обич и грях мое слънце си готов.
Моите тъжни очи ти нежно целуни
срещни ме с топлина и страстно ме прегърни.
В гръд женска огън гори от радостта
ти дари ми любов, аз ще вкуся сладостта.
В нощта две огнени сенки оживяват
боговете греха от любов прощават.
Две души бродят по лунната пътека
да се обичаме нека бъдем щастливи, нека.
© Йонка Янкова Всички права запазени