Sep 7, 2015, 7:49 PM

Две ръце 

  Poetry » Love
394 0 3

                                                     Две ръце

 

 

Две мъжки ръце ще докосна без страх

твоите думи нежни в сърцето прибрах.

И обич и ласки светят ми в мрака

сърцето ми с любов твоето чака.

 

Ще доближа устните жадни и ще отпия

обичам те силно и моите чувства не крия.

С целувки ще ти нарисувам моята любов

щом за обич и грях мое слънце си готов.

 

Моите тъжни очи ти нежно целуни

срещни  ме с топлина и страстно ме прегърни.

В гръд женска огън гори от радостта

ти дари ми любов, аз ще вкуся сладостта.

 

В нощта две огнени сенки оживяват

боговете греха от любов прощават.

Две души бродят по лунната пътека

да се обичаме нека бъдем щастливи, нека.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ви мои приятелки. Тони и Васе аз държа много на вашето мнение. Лека вечер.
  • Харесах ! Поздрав!
  • Хубава и жизнерадостна творба, от която се излъчва много споделена любов, радост и непрестанно вълнение...
    Поздрав и спокойна нощ, Йонче!
Random works
: ??:??