21.05.2011 г., 2:56 ч.

Две стъпки в нощта 

  Поезия » Любовна
603 0 1

Студена и тъжна, нощта се отдръпва,
изгревът идва, но без топлина.
Сърцето разбито, от мъка потръпва,
гледам в сумрака на свойта душа.

Стоя и се чудя, какво ли направих,
защо си замина ти тихо с нощта.
Без да продумаш, следа не остави,
освен тези малки стъпки в снега.

Това ли бе нашата последна среща,
оставяш ме тук, сам с греха?

© Димитър Дуров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??