19.02.2011 г., 14:51 ч.

Две свещи 

  Поезия » Любовна
598 0 2

Две свещи

/ по Михаил Сопин /

Над изворната памет,
по вечеря
стоя си сам
през новата година.
Стихът ми ето тука
ме намери,
без смисъл, без значение замина...
Аз чужд съм дъжд
и капя в чужда стряха...
Годините ми - изгорели свещи...
Сама е Джейни в цъфналата ръж.
Очите ми - две свещи...
За Горещото...
Приятели и вино съм забравил
и само дъжд излива се сега,
и вече идва, вече я долавям
кокичената бяла Светлина...

© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??