7.12.2010 г., 14:23 ч.

Две сълзи 

  Поезия
913 0 2

Две сълзи утеха не намират.

Безмерна е майчината скръб.

Две частици от сърцата умират.

Тънък е на живота острият ръб.

Две ръце в небитието се подават

за последна прегръдка, топлота и любов.

Две души тихо се надяват

да се срещнат отново в следващ живот.

Празни очи отвъд наблюдават.

Светлина заслепява спомена любим.

Губят, но и нещо получават

Духът пред всичко е непобедим.

© Лиза Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??