12.08.2012 г., 12:29 ч.

Две сърца 

  Поезия » Любовна
780 0 1

Две сърца самотни плачат

с алени сълзи,

а съдбата сляпа, неразумна

сложила помежду им каменна стена.

Две сърца самотни плачат

в ритъма на любовта,

а сълзите бистри като пролетна роса

отразяват надеждата една -

заедно те пак да са.

© Добрин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??