Aug 12, 2012, 12:29 PM

Две сърца 

  Poetry » Love
855 0 1

Две сърца самотни плачат

с алени сълзи,

а съдбата сляпа, неразумна

сложила помежду им каменна стена.

Две сърца самотни плачат

в ритъма на любовта,

а сълзите бистри като пролетна роса

отразяват надеждата една -

заедно те пак да са.

© Добрин Добрев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??