14.02.2008 г., 23:17 ч.

Две сърца 

  Поезия » Любовна
831 0 0

Две сърца!

Две сърца в едно полетели,

кой ли ще ги спре?! Нито буря,

нито слънце, нито дъжд могат да ги спрат,

и да угасят огъня във тях.

© Борис Керемедчиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??