21.06.2018 г., 8:38 ч.

Две в едно 

  Поезия » Любовна
350 0 1

Тази любов, която ме разяжда отвътре.
Тя е същевременно тиха и бурно море.
Отива си с идващото утро,
А вечер в тихото все ме зове.

Тази любов, която сто пожара разпалва.
И същевременно ги гаси.
Точно нея да нямам.
Ад за душата ми,
Гръмотевичен тътен.

Тази любов – вечна и свята,
Разрушителна и събираща – две във едно.
Дори светът да се сгромоляса.
Искам я до живот.


Автор: Полина Велчова

© Полина Велчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??