11.09.2018 г., 19:36 ч.

Двете страни на една и съща мелодия 

  Поезия » Пейзажна, Философска
711 3 7

В празна стая, облечено в бяло,
свири момиче на старо пиано,
звук в мажор, с абстрактни мечти,
с парещи чувства под лунни лъчи,
нота след нота в живен рефрен
танцуват ръцете Валс на Шопен.
......
В празната стая, облечено в бяло,
свири момиче на старо пиано,
звук в минор, със празни мечти,
с ледени чувства под лунни лъчи,
нота след нота  в тъжен рефрен
танцуват сълзите  Валс на Шопен.

© Християна Манева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??