Разчувствах се от:
" - Ти си плакала?! - попитал вълкът и прегърнал своята вълчица, когато се срещнали.
- Да. Как разбра?
- Сърцето ме болеше. "
*
ДВЕТЕ СЪЛЗИ на Литатру
Две сълзи
в моите шепи аз стискам.
Две сълзи -
две кристалчета - шик!
Ще ги дам
на морето, но искам
да ми върне
любимия,
в миг!
*
© Величка Богданова - Литатру Всички права запазени
Тук няма седем козлета, но какво ли не се случва край морето...
Поздравления, Величка:
Приятна почивка!🤠